kutak za roditelje kursevi jezika

Kutak za roditelje – ne gubite dragoceno vreme!

Dragi roditelji,

Mnoge od Vas muči ista muka. Kuda ići i šta raditi dok Vam je dete na času ili na treningu? Zašto ne biste to vreme posvetili sebi umesto da besciljno lutate gradom, gubeći dragoceno vreme? Čitajući naš Kutak za roditelje možda Vam se izrodi neka nova ideja. Mi Vam nudimo samo neke od mora potencijalnih rešenja.

MLC je na takvoj lokaciji da dok je Vaše dete na času engleskog ili nemačkog, Vi možete obaviti nešto u centru grada. Obaviti kupovinu u obližnjem Lidlu ili Stop shopu. Takođe možete učiniti nesto dobro za Vaše telo i duh. Fitnes centar koji se nalazi u prizemlju naše zgrade nudi različite vrste kvalitetnih grupnih i individualnih treninga.

Kako bismo Vam izašli u susret, pripremili smo Vam posebne pogodnosti u vidu kurseva za roditelje u istim terminima kad i Vaše dete. Na taj način čete kvalitetnije iskoristiti vreme.

*

Modern Language College – opšte informacije

Mi Vam pružamo:

  • opšte i specijalizovane kurseve jezika
  • rad u malim grupama, do 6 polaznika
  • savremene metode rada (rad na računaru)
  • obezbeđena nastavna sredstva (u elektronskom (USB kartica) i štampanom obliku)

Zašto baš mi?

  • mlad, a iskusan tim
  • najnoviji programi i pristupi
  • certifikati (uverenja) koja svedoče o nivou znanja polaznika kursa

*

O nama

Modern Language College čini mlad i entuzijastičan tim koji uz profesionalan odnos prema radu istovremeno nudi i prijatno okruženje, kao i klimatizovane, prostrane i savremeno opremljene učionice. Uz poštovanje visokih standarda u kvalitetu nastave i rada u malim grupama ništa ne može stati na put Vašem napretku!

Takođe se ističemo po članstvu u Addvantage programu u okviru Britanskog saveza što nas čini podobnim da pripremamo polaznike za međunarodno priznate Cambridge ispite kao što su FCE, CAE, CPE i drugi.

Kursevi u našoj školi su prilagođeni svim uzrastima i nivoima. Bilo da ste početnik ili već posedujete izvesno znanje jezika, u našoj školi ćete naći odgovarajući kurs za Vas.

Naš tim nastoji da je uvek tu za polaznike, otvoren za sva pitanja i spreman da pomogne i dodatno pojasni. Cilj naše škole je da s radošću dolazite na svaki čas, da se zajedno družimo i učimo, a jezik se najlakše uči kroz stvaralaštvo i angažovanje.