kursevi nemačkog jezika za odrasleKursevi nemačkog jezika za odrasle polaznike – akcenat je na konverzaciji i razvijanje usmenih veština. Istovremeno se velika pažnja posvećuje i ostalim jezičkim jedinicama – gramatika, razumevanje teksta, pismeno izražavanje i slušanje. Nastavu izvode master profesori jezika sa dugogodišnjim iskustvom. U nastavi se koriste najnovije metode predavanja, praćene audio i vizuelnim materijalima. Jednaka pažnja se posvećuje razvijanju različitih veština kao što su slušanje, razumevanje napisanog, pismeno i usmeno izražavanje.

Kursevi nemačkog jezika za odrasle se organizuju od početnog do naprednog nivoa (A1 do C1), na osnovu rezultata pristupnog testa koji polaznici rade prilikom upisa.

Nastava se odvija dva puta nedeljno po 60 minuta, a trajanje kursa je 5 meseci.

Cena: 3.500 dinara/mesečno

Poslovni i stručni nemački:

Kursevi poslovnog ili stručnog nemačkog podrazumevaju osnovno znanje nemačkog jezika, koji zavisi od struke i može biti A2 ili B1 nivo. Polaznici se kroz raznovrsne aktivnosti upoznaju sa vokabularom, konstrukcijama i situacijama iz oblasti poslovnog ili stručnog nemačkog. Cilj kursa je da se polaznici osposobe da uspešno koriste nemački jezik u korespodenciji sa partnerima, klijentima i u ostalim mogućim situacijama.

Nastava se odvija dva puta nedeljno po 60 minuta, a trajanje kursa je 5 meseci.

Cena: 5.000 dinara/mesečno

*

Modern Language College – opšte informacije

Mi Vam pružamo:

  • opšte i specijalizovane kurseve jezika
  • rad u malim grupama, do 6 polaznika
  • savremene metode rada (rad na računaru)
  • obezbeđena nastavna sredstva (u elektronskom (USB kartica) i štampanom obliku)

Zašto baš mi?

  • mlad, a iskusan tim
  • najnoviji programi i pristupi
  • certifikati (uverenja) koja svedoče o nivou znanja polaznika kursa

*

O nama

Modern Language College čini mlad i entuzijastičan tim koji uz profesionalan odnos prema radu istovremeno nudi i prijatno okruženje, kao i klimatizovane, prostrane i savremeno opremljene učionice. Uz poštovanje visokih standarda u kvalitetu nastave i rada u malim grupama ništa ne može stati na put Vašem napretku!

Takođe se ističemo po članstvu u Addvantage programu u okviru Britanskog saveza što nas čini podobnim da pripremamo polaznike za međunarodno priznate Cambridge ispite kao što su FCE, CAE, CPE i drugi.

Kursevi u našoj školi su prilagođeni svim uzrastima i nivoima. Bilo da ste početnik ili već posedujete izvesno znanje jezika, u našoj školi ćete naći odgovarajući kurs za Vas.

Naš tim nastoji da je uvek tu za polaznike, otvoren za sva pitanja i spreman da pomogne i dodatno pojasni. Cilj naše škole je da s radošću dolazite na svaki čas, da se zajedno družimo i učimo, a jezik se najlakše uči kroz stvaralaštvo i angažovanje.