online test nivoa znanja

Ukoliko niste u mogućnosti da uradite test nivoa znanja u prostorijama naše škole, proverite Vaše znanje ONLINE testiranjem:

ENGLESKI JEZIK

NEMAČKI JEZIK

MLC test nivoa znanja je prilagođen od početnog do naprednog nivoa. Nakon urađenog testa, automatski ćete primiti mejl sa pitanjima i odgovorima. U najkraćem mogućem roku i mejl od škole sa brojem bodova, na kojem ste trenutno nivou znanja i, shodno tome, koji kurs vam preporučujemo.

Sledeći korak je taj prvi, besplatni probni čas. Izgledaće tako što ćemo oformiti grupu i pružiti mogućnost polaznicima da se upoznaju sa našim predavačima. Ukoliko Vam odgovara pristup i koncept rada, rado ćemo započeti saradnju.

*

Modern Language College

Mi Vam pružamo:

  • opšte i specijalizovane kurseve jezika
  • rad u malim grupama, do 6 polaznika
  • savremene metode rada (rad na računaru)
  • obezbeđena nastavna sredstva (u elektronskom (USB kartica) i štampanom obliku)

Zašto baš mi?

  • mlad, a iskusan tim
  • najnoviji programi i pristupi
  • certifikati (uverenja) koja svedoče o nivou znanja polaznika kursa

*

O nama

Modern Language College čini mlad i entuzijastičan tim koji uz profesionalan odnos prema radu istovremeno nudi i prijatno okruženje, kao i klimatizovane, prostrane i savremeno opremljene učionice. Uz poštovanje visokih standarda u kvalitetu nastave i rada u malim grupama ništa ne može stati na put Vašem napretku!

Takođe se ističemo po članstvu u Addvantage programu u okviru Britanskog saveta (British Council-a) što nas čini podobnim da pripremamo polaznike za međunarodno priznate Cambridge ispite kao što su FCE, CAE, CPE i drugi.

Kursevi u našoj školi su prilagođeni svim uzrastima i nivoima. Bilo da ste početnik ili već posedujete izvesno znanje jezika, u našoj školi ćete naći odgovarajući kurs za Vas.

Naš tim nastoji da je uvek tu za polaznike, otvoren za sva pitanja i spreman da pomogne i dodatno pojasni. Cilj naše škole je da s radošću dolazite na svaki čas, da se zajedno družimo i učimo, a jezik se najlakše uči kroz stvaralaštvo i angažovanje.