preipeme za ispite engleski jezik

Pripreme za ispite – engleski jezik organizujemo kao članovi Addvantage programa British Council-a. Pripremamo polaznike za polaganje ispita opšteg znanja engleskog kao što su PET, FCE, CAE, CPE ili poslovnog engleskog BEC Preliminary, Vantage ili Higher.

Prilikom testiranja određujemo nivo znanja polaznika i na osnovu rezultata prilagođavamo vreme trajanja kursa.

Na osnovu prethodnih iskustava, preporučujemo odvijanje nastave u terminima dva puta nedeljno po 60 minuta, a preporučeno trajanje kursa je 10 meseci kako bi polaznik bio što bolje pripremljen za određeni ispit

Pripreme za ispite – engleski jezik, cena po pojedinačnom času: 1.200 rsd

AKCIJA:
paket od 8 časova = 8.800 rsd
paket od 16 časova = 16.000 rsd

Napomena: paketi časova važe za period od 30 dana

*

Modern Language College

Mi Vam pružamo:

  • opšte i specijalizovane kurseve jezika
  • rad u malim grupama, do 6 polaznika
  • savremene metode rada (rad na računaru)
  • obezbeđena nastavna sredstva (u elektronskom (USB kartica) i štampanom obliku)

Zašto baš mi?

  • mlad, a iskusan tim
  • najnoviji programi i pristupi
  • certifikati (uverenja) koja svedoče o nivou znanja polaznika kursa

*

O nama

Modern Language College čini mlad i entuzijastičan tim koji uz profesionalan odnos prema radu istovremeno nudi i prijatno okruženje, kao i klimatizovane, prostrane i savremeno opremljene učionice. Uz poštovanje visokih standarda u kvalitetu nastave i rada u malim grupama ništa ne može stati na put Vašem napretku!

Takođe se ističemo po članstvu u Addvantage programu u okviru Britanskog saveza što nas čini podobnim da pripremamo polaznike za međunarodno priznate Cambridge ispite kao što su FCE, CAE, CPE i drugi.

Kursevi u našoj školi su prilagođeni svim uzrastima i nivoima. Bilo da ste početnik ili već posedujete izvesno znanje jezika, u našoj školi ćete naći odgovarajući kurs za Vas.

Naš tim nastoji da je uvek tu za polaznike, otvoren za sva pitanja i spreman da pomogne i dodatno pojasni. Cilj naše škole je da s radošću dolazite na svaki čas, da se zajedno družimo i učimo, a jezik se najlakše uči kroz stvaralaštvo i angažovanje.