Letnji kamp u Tamiškim konacima

Organizator kampa – Frilingue se već dugi niz godina bavi organizovanjem jezičkih kampova na raznim destinacijama širom Evrope i sveta. Tamiški konaci 2020 su jedna od njih!

Koncept koji se neguje podrazumeva prisustvo stranih predavača. Pokazao se veoma uspešnim, jer pre svega deca na časovima i nakon toga, u raznim nenastavnim aktivnostima (kreativne radionice, ekskurzije, sport i rekreacija…), sa predavačima komuniciraju na stranom jeziku.

Cilj ovog pedagoškog pristupa jeste da deca zavole učenje stranog jezika, kroz igru i nastavu, koja je prilagođena njihovom uzrastu. Kursevi se organizuju u malim grupama, što omogućava olakšanu interakciju između polaznika i poboljšanje vokabulara.

Takođe, ovaj program spaja decu iz različitih kulturoloških okruženja, učimo ih da prihvate drugačije vrednosti, običaje i tradiciju, a samim tim i steknu nova poznanstva.

Kampovi se održavaju na mestima koja su izdvojena od gradske gužve i bezbedna, gde svi naši polaznici mogu maksimalno da se opuste i uživaju, a roditelji bez trunke brige prepuste svoju decu iskusnim liderima i edukatorima.

tamiski konaci 2020 letnji kamp

Smeštaj

Edukativni centar “Tamiški konaci” ima kapacitet 60 ležajeva raspoređenih u 3, 4, 5 i 6-krevetne sobe. Sve sobe poseduju kupatilo, opremljene su modernim nameštajem i klimatizovane. U okviru kompleksa se nalaze još kuhinja za serviranje hrane, letnja (pokrivena) trpezarija, savremeno opremljena učionica, letnjikovci i baste, kao i sportski tereni.

Pravu poslasticu Tamiških konaka čini predivna farma Stari Tamiš koja se nalazi tačno preko puta objekta. S obizrom da farma poseduje ergelu konja, muzej konjskih zaprega, farmu krava, mini zoo vrt, naši polaznici mogu provoditi dane uživajući i igrajući se sa životinjama. Prelep ambijent upotpunjuje jezero gde patke, guske i labudovi provode svoje vrele letnje dane.

Razmeštaj po sobama organizujemo prema polu i uzrastu i nastojimo da omogućimo boravak u istoj sobi sa vašim drugarom/drugaricom, bratom/sestrom, i ukoliko to broj prijava iz inostranstva dozvoljava, sa bar jednim stranim polaznikom ili polaznicom, kako bismo vam osigurali aktivnu komunikaciju na stranom jeziku

Radionice i večernje aktivnosti

Nakon časova nastavljamo druženje uz radionice sa vašim predavačima.

Prilika da naučite novu tehniku crtanja ili slikanja, nacrtate svoj prvi grafit, dizajnirate majicu, napravite film, režirate predstavu, skuvate neko tipično francusko/nemačko/englesko jelo ili da se dobro istrčite uz fudbal, odbojku ili košarku, a to sve na jeziku koji učite.

A uveče uživancija uz disko, karaoke, kazino veče, logorsku vatru, kviz ili nešto što baš vama padne na pamet…

Ekskurzije i izleti

Organizujemo jednu celodnevnu ekskurziju i jedan popodnevni izlet da istražimo okolinu i da se upoznamo sa obližnjim turističkim atrakcijama.

Ova ekskurzija i izlet imaju poseban šarm – ture su na nemačkom/engleskom/francuskom sa vašim predavačima kao vodičima, koji nastoje da ovo specijalno iskustvo ne bude zaboravljeno i da se kasnije osveži i aktivira u nastavi.

Ne propustite priliku da posetite sve zanimljivosti autentičnog okruženja!

tamiski konaci 2020 letnji kamp

Termini

28.06. – 04.07.2020.

05.07. – 11.07.2020.

12.07. – 18.07.2020.

19.07. – 25.07.2020.

26.07. – 01.08.2020.

02.08. – 08.08.2020.

Uzrast

Kamp je namenjen deci i tinejdžerima uzasta od 10 do 16 godina.

Tamiški konaci 2020 – cenovnik

“All inclusive” cene

1 nedelja2 nedelje3 nedelje4 nedelje
310 € 580 € 810 € 1040 €

Ponuda “Lakše je u dvoje”
(cene važe za dva polaznika)

1 nedelja2 nedelje3 nedelje4 nedelje
580 € 1100 € 1540 € 1980 €

U cenu je uključeno:

 • 20 školskih časova nedeljno na odabranom stranom jeziku (engleski, nemački ili francuski)
 • Strani predavači
 • 6-8 učenika u grupi
 • Materijal za učenje
 • Pun pansion
 • Popodnevne i večernje aktivnosti (radionice, sport, bazen, karaoke, disko itd.)
 • Ekskurzije i izleti (više puta nedeljno)
 • Nadzor nad decom 24h od strane iskusnih kamp lidera
 • Medicinska nega
 • Frilingue majica
 • Diploma nakon završenog kursa

Mogućnost OTPLATE NA RATE

Odobravamo GRUPNI POPUST 10% ukoliko ima najmanje 6 prijavljenih polaznika, a vodiču grupe obezbeđujemo besplatan smeštaj i hranu tokom celokupnog boravka grupe.

Za polaznike iz inostranstva je organizovan prevoz od/do aerodroma “Nikola Tesla” (Beograd) uz pratnju:

+ 35 € (prevoz u jednom smeru)

+ 60 € (prevoz u oba smera)

Za više informacija posetite vebsajt FRILINGUE ili nas direktno kontaktirajte preko škole jezika MLC:

office@mlc.rs
+381 69 73 16 77