kursevi nemačkog jezika za decu

Kursevi nemačkog jezika za decu školskog uzrasta (od 5 do 15 godina) odvijaju se u zanimljivom ambijentu. Koristimo najnovija nastavna sredstva, uzimajući u obzir njihov uzrast i potrebe. Nastava je koncipirana tako da deca usvajaju jezik kroz interaktivne igre, pesmu i glumu. Nastavni materijal je pažljivo odabran kako bi mališanima učenje bilo lakše i zanimljivije.

Ciljevi kurseva za decu su konverzacija i stvaranje prijatnog okruženja, u kojem deca mogu da iskažu sve ono što tokom kursa savladaju. Težimo diferenciranoj nastavi, gde će se ispoštovati potrebe svakog učenika kako bi što uspešnije savladali gradivo.

Kursevi nemačkog jezika za decu se odvijaju dva puta nedeljno po 60min, a trajanje kursa je 5 meseci.

Cena: 5.000 dinara/mesečno 

*

Modern Language College – opšte informacije

Mi Vam pružamo:

  • opšte i specijalizovane kurseve jezika
  • rad u malim grupama, do 6 polaznika
  • savremene metode rada (rad na računaru)
  • obezbeđena nastavna sredstva (u elektronskom (USB kartica) i štampanom obliku)

Zašto baš mi?

  • mlad, a iskusan tim
  • najnoviji programi i pristupi
  • certifikati (uverenja) koja svedoče o nivou znanja polaznika kursa

*

O nama

Modern Language College čini mlad i entuzijastičan tim koji uz profesionalan odnos prema radu istovremeno nudi i prijatno okruženje, kao i klimatizovane, prostrane i savremeno opremljene učionice. Uz poštovanje visokih standarda u kvalitetu nastave i rada u malim grupama ništa ne može stati na put Vašem napretku!

Takođe se ističemo po članstvu u Addvantage programu u okviru Britanskog saveza što nas čini podobnim da pripremamo polaznike za međunarodno priznate Cambridge ispite kao što su FCE, CAE, CPE i drugi.

Kursevi u našoj školi su prilagođeni svim uzrastima i nivoima. Bilo da ste početnik ili već posedujete izvesno znanje jezika, u našoj školi ćete naći odgovarajući kurs za Vas.

Naš tim nastoji da je uvek tu za polaznike, otvoren za sva pitanja i spreman da pomogne i dodatno pojasni. Cilj naše škole je da s radošću dolazite na svaki čas, da se zajedno družimo i učimo, a jezik se najlakše uči kroz stvaralaštvo i angažovanje.