ubrzani konverzacijski kursevi

Savladali ste osnovna, ili možda i napredna, gramatička pravila i obogatili fond reči ali nikako da progovorite na stranom jeziku? Da li su možda kursevi konverzacije rešenje za Vas?

Niste sami…mnogi ljudi imaju poteškoće što se komunikacije na stranom jeziku tiče. Neki se stide, plaše da pogreše, strahuju od reakcija drugih…dok su drugi opet perfekcionisti i dok ne osmisle šta žele da kažu i oblikuju to na pravi način, deluje kao da ne znaju jezik.

Stoga smo odlučili da Vam pomognemo da lakše propričate engleski ili nemački jezik!

Kursevi konverzacije predstavljaju koncept odvijanja nastave tri puta nedeljno (12 časova mesečno) ili dva puta nedeljno (8 časova mesečno) s akcentom na konverzaciji i bogaćenju vokabulara. Kurs traje tri ili četiri meseca što Vam daje dovoljno vremena da se u prijatnoj atmosferi opustite i pokažete šta znate.

Ovakvi kursevi su idealni za zaposlene u multinacionalnim kompanijama, ljude koji žele da putuju ili rade u inostranstvu i neophodne su im veštine komunikacije, kao i za sve ostale željne ličnog usavršavanja.

Maksimalan broj polaznika po grupi je 4. Nivo znanja polaznika u jednoj grupi mora biti približan.

Testiranje se vrši pre početka kursa u prostorijama naše škole ili ONLINE. Nakon formiranja grupe, prvi čas je BESPLATAN i služi za upoznavanje s nastavnim osobljem i samim konceptom rada kako biste utvrdili da li je to upravo onaj kurs koji ste zaista želeli.

Cena celokupnog kursa (36 časova) je 21000 dinara.*

* Plaćanje se vrši na mesečnom nivou i to:

  • 7.000 dinara/mesečno ako se kurs odvija 3 puta nedeljno.
  • 5.250 dinara/mesečno ako se kurs odvija 2 puta nedeljno.

*

*

Modern Language College

Mi Vam pružamo:

  • opšte i specijalizovane kurseve jezika
  • rad u malim grupama, do 6 polaznika
  • savremene metode rada (rad na računaru)
  • obezbeđena nastavna sredstva (u elektronskom (USB kartica) i štampanom obliku)

Zašto baš mi?

  • mlad, a iskusan tim
  • najnoviji programi i pristupi
  • certifikati (uverenja) koja svedoče o nivou znanja polaznika kursa

*

O nama

Modern Language College čini mlad i entuzijastičan tim koji uz profesionalan odnos prema radu istovremeno nudi i prijatno okruženje, kao i klimatizovane, prostrane i savremeno opremljene učionice. Uz poštovanje visokih standarda u kvalitetu nastave i rada u malim grupama ništa ne može stati na put Vašem napretku!

Takođe se ističemo po članstvu u Addvantage programu u okviru Britanskog saveta (British Council-a) što nas čini podobnim da pripremamo polaznike za međunarodno priznate Cambridge ispite kao što su FCE, CAE, CPE i drugi.

Kursevi u našoj školi su prilagođeni svim uzrastima i nivoima. Bilo da ste početnik ili već posedujete izvesno znanje jezika, u našoj školi ćete naći odgovarajući kurs za Vas.

Naš tim nastoji da je uvek tu za polaznike, otvoren za sva pitanja i spreman da pomogne i dodatno pojasni. Cilj naše škole je da s radošću dolazite na svaki čas, da se zajedno družimo i učimo, a jezik se najlakše uči kroz stvaralaštvo i angažovanje.