frilingue organizator putovanja

Organizator putovanja: Frilingue DOO Novi Bečej
Licenca broj OTP 124/2020 (kategorija A20)
MB: 21174980 

Licenca OTP (organizator turističkih putovanja) – rešenje

Opšti uslovi putovanja

*

5 razloga da odaberete Frilingue kamp

INTERNACIONALNI KAMP

Frilingue je uspešnim decenijskim radom dostigao visoku pozicioniranost kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu pružajući priliku polaznicima da se usavršavaju, stiču nova poznanstva i razmenjuju iskustva.

NASTAVNIČKI KADAR

Naši mladi, nasmejani i kreativni predavači koriste se zabavnim i interaktivnim metodama kako bi časove učinili što zanimljivijim i privlačnijim za polaznike. Fokus je uvek na KONVERZACIJI!

ČASOVI JEZIKA

Naši kursevi jezika se organizuju u malim grupama od 6 do 8 polaznika, pružajući bolji kontakt između predavača i polaznika i više mogućnosti da se fokusira na individualne potrebe svakog člana grupe.

BEZBEDNOST

Naglasak stavljamo na mlade, odgovorne i motivisane strane predavače kreirajući prijateljsku internacionalnu atmosferu i osećaj sigurnosti u bezbednom okruženju.

LOKACIJE

Naši kampovi se organizuju na veoma atraktivnim lokacijama, orkuženim prirodom i bogatim vannastavnim sadržajem.

*

Koncept koji se neguje podrazumeva prisustvo stranih predavača. Pokazao se veoma uspešnim, jer pre svega deca na časovima i nakon toga, u raznim nenastavnim aktivnostima (kreativne radionice, ekskurzije, sport i rekreacija…), sa predavačima komuniciraju na stranom jeziku.

Cilj ovog pedagoškog pristupa jeste da deca zavole učenje stranog jezika, kroz igru i nastavu, koja je prilagođena njihovom uzrastu. Kursevi se organizujeu u malim grupama, što omogućava olakšanu interakciju između polaznika i poboljšanje vokabulara.

Takođe, ovaj program spaja decu iz različitih kulturoloških okruženja, uče se da prihvate drugačije vrednosti, običaje i tradiciju, a samim tim i steknu nova poznanstva.

Kampovi se održavaju na mestima koja su izdvojena od gradske gužve, bezbedna za izvođenje našeg programa, gde svi polaznici kampa mogu maksimalno da se opuste i uživaju, a roditelji bez trunke brige prepuste svoju decu iskusnim liderima i edukatorima.